bijna was ontslagen of een dergelijk ni

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

bijna was ontslagen of een dergelijk ni

caicai2017
De volgepakte balzaal in het Fairmont-hotel had mensen van verschillende achtergronden, socio-economische klassen en nationaliteiten die één ding gemeen hadden: de schoenen aan hun voeten.
Niemand zou denken dat Tinker Nike Air Max 1 Damen Hatfield, de vice-president voor creatieve concepten van Nike, eind zestig is. Hij Nike Air Max TN Damen wiegde nog steeds flitsende kleding en kleurrijke basketbalschoenen op het podium bij SXSW. Hudfield, een architect-gedraaide architect-gedraaide schoenontwerper, is een van de beroemdste sneakerhead-iconen ter wereld. Zijn carrière omvat tientallen jaren en omvat iconische ontwerpen zoals de samenwerking tussen Air Max en Michael Jordan.
Scott Dadich, oprichter en co-CEO van Nike Air Max 90 Femme design- en strategiefirma Godfrey Dadich Partners, interviewde Hatfield over zijn bescheiden begin en hoe hij onderdeel werd van het Nike-team. Aan de universiteit van Oregon liep Hatfield spoor onder coach Bill Bowerman, die later een van de oprichters van Nike werd. Bowerman gebruikte Hatfield als tester voor vroege prototypen.
"Ik zou hem niet alleen vertellen wat ik dacht, Nike Air Max Tn Mujer ik zou ook foto's maken met mogelijkheden en herzieningen voor hem." Zei Hatfield.
Hij Nike Air VaporMax Mujer wilde oorspronkelijk een hoofdrol spelen in de architectuur en Bowerman was de enige coach die steunde naast het volgen van die droom. Hatfield werkte eerst bij Nike op het gebied van architectuur en hielp Nike bij het bouwen van hun eerste magazijnen, winkels en showrooms.
"Er was een vermoeden dat er sommige Nike-ontwerpers waren die niet zo goed waren," zei Hatfield.Nike Air Max Command Damen  "Ze hebben ongeveer 25 procent van de beroepsbevolking ontslagen. Het was een moeilijke tijd. '
Deze bezuinigingen, zei Hatfield, opende het raam van de gelegenheid voor hem om zijn architecturale vaardigheden over te brengen in het ontwerpen van een schoen. Nike organiseerde een wedstrijd waarbij ontwerpers de taak hadden een atletische schoen te cre?ren met een doel in het Adidas NMD Mujerdagelijks leven. Nadat hij zijn ontwerp had gezien, zei Hatfield dat het bedrijf hem niet Nike M2k Tekno Homme vroeg of hij de klus wilde, maar eerder zei dat hij het zou aannemen.
Zijn eerste project als ontwerper was wat de Air Max zou worden. Een zelfverklaard roekeloos persoon, Hatfield zei dat hij een reis naar Parijs nam voor inspiratie. Het originele ontwerp voor de schoen was gebaseerd op het Nike Air Max 90 Mujer Centre Pompidou, een gebouw met al zijn structurele kenmerken aan de buitenkant Nike Air Max 1 Femme blootgesteld.
Hatfield zei dat hij het leuk vond om de mechanica van een schoen te demonstreren en wat de ene van de andere onderscheidt. Hoewel hij bijna was ontslagen of een dergelijk niet getest ontwerp had geprobeerd, zei Hatfield na zijn instincten uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen.
"Als je gelooft in iets dat sterk genoeg is en het idee een goed idee is, is het de Adidas ZX Flux Mujer moeite waard om voor te vechten of mogelijk ontslagen te worden," zei Hatfield. "Het was een goed Nike Air Max Classic BW Mujer gevoel om te zien hoe alle verkooprecords werden verbrijzeld."